Skriv ut|Tipsa om sidan

2010-12-20

Ordförandens Julbrev 2010

Det här året känns det som korken äntligen poppat ut flaskan, en riktig milstolpe är att vi nu har en styrelsepost i KF styrelse. Vi har nu möjligheter att påverka och vara delaktiga i de beslut som kommer påverka oss på ett eller annat sätt. Det förpliktar även och medför ett stort ansvar att vi gör rätt saker in i framtiden.
 
Vi har även sjösatt KTF webb och nu har vi möjligheten att kommunicera och parera snabbare med våra medlemmar.

Det har varit ett händelserikt år, det har varit avtalsår, ledarna har haft kongress. När det gäller den senare fick vi gehör för våra funderingar på en förening för alla Chefer inom handeln . Under det senast halvåret har vi nu förberett för en ny förening där KTF blir grunden och där alla Chefer inom detalj och partihandel kommer samlas under samma paraply. Vi kommer bli en förening inom Ledarna där vi kan driva frågor som är chefsgemensamt för alla.

Det har varit ett år med stora förändringar, chefsbyten påverkar oss, logistiklösningar påverkar oss, dessvärre så har det även drabbat våra medlemmar. Det är viktigt att vi har företrädare i våra respektive företag så att enskilda intressen kan tas tillvara och att vi kan erbjuda hjälp att komma vidare.
 
Ytterligare en fråga som togs upp på ledarnas kongress var hur vi gemensamt ska kunna ändra synen på det fackliga arbetet som inte alltid ses med blida ögon . Det i kombination med att vi behöver fler engagerade företrädare är en utmaning stor som någon inför 2011.
 
Avslutningsvis vill jag tacka styrelsen, alla företrädare, klubbstyrelser för ett gott arbete 2010.

Med önskan om en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR        

Johan Wiberg 
Förbundsordförande KTF


Webb producerad av Kamedia med easyWeb CMS