Skriv ut|Tipsa om sidan

2014-05-15

Företrädarkonferens 8-11 maj i Prag

Ett tjugotal företrädare deltog i konferensen som bl a innehöll "Hälsosamt Ledarskap", Åse Trondsen gav vägledning i hur man engagerar personal genom att själv må bra och hur viktigt det är med en sund ledarstil för att nå framgång.

Anne Tidholm applicerade exempel i arbetsrätt från Ledarnas chefsrågivare. Det diskuterades livligt i grupperna och med exempel och erfarenheter från de olika enskilda arbetsplatserna uppskattades det av deltagarna.

Lena Granqvist och Peter Trygg, som beviljades bidrag ur KTFs stipendiefond 2013, redogjorde på ett intressant sätt hur de hade spenderat stipendiet. Lena med en studieresa till Tanzania och Peter med en studieresa till USA.

Under lördagen lärde vi känna Prag och på eftermiddagen med en guidad stadstur med buss. Turen avslutades med fotvandring i Pragborgen och middag på en restaurang nära borgen. Efter middagen tog vi oss tillbaka till hotellet med en promenad nerför Nerduvagatan och över Karlsbron.

Karlsbron i Prag

Se fler bilder här Bilder från Prag


Webb producerad av Kamedia med easyWeb CMS