Skriv ut|Tipsa om sidan

2020-03-08

KTFs Årsmöte 2020 i Västerås

Den 6 mars 2020 höll KTF Koncernklubb årsmöte på Steam Hotell i Västerås.
Ett 20-tal deltagare träffades redan på eftermiddagen torsdagen den 5 mars, Ledarnas samordnare för företrädare, Maria Malmgren, berättade om företrädarrollen i Ledarna/KTF koncernklubb.

Madeleine Warghusen, avtalsansvarig på Ledarna gav en kort information om avtalsrörelsen 2020 som nu har påbörjats.  
Fredagen inleddes med ett spännande frukostseminarium för alla medlemmar i Ledarna inom Handeln med Magnus Kempe, Director Retail and Finance på Kairos Future om de senaste spaningarna inom handeln. Seminariet var öppet för alla medlemmar i Ledarna inom Handeln.

Efter sedvanligt årsmötesförhandlingar avtackades Jan Hedin och Ewelyn Persson för sina år i styrelsen. Till nya ledamöter i styrelsen valdes Josef Nielsen från Coop Göta och Jörgen Andersson från Coop Nord. Ordförande för mötet var Madeleine Warghusen.


Webb producerad av Kamedia med easyWeb CMS