Skriv ut|Tipsa om sidan

2021-12-03

KTFs stipendiefond

I samband med årsmötet 2021 beslutade styrelsen att från stipendiefonden för 2020 tilldela Stiftelsen Vi-skogen 25 000 kronor.

Nu kan man söka stipendium från KTFs stipendiefond 2021. Alla medlemmar kan söka eller föreslå kandidater. Kandidat kan vara enskild medlem eller klubb/del av klubb och platsombud. Stipendier kan delas ut till medlemmar och klubbar för att utvecklas inom sitt yrke, personlig utveckling, ledarskap, handel, konsumentkooperation, organisation/er, och därmed närliggande ämnesområden. Det kan också delas ut för förtjänta insatser inom KTF, här kan även personer som inte är medlemmar i KTF komma i fråga, då är pengarna fria att disponeras efter eget behov.

Sista datum för ansökan är sista oktober varje år. Använd nedanstående blankett för ansökan. Utskottet bereder inkomna förslag och lägger fram dessa för KTFs styrelse för beslut. Därefter tas beslut och aktuella stipendiater meddelas vid nästkommande årsskifte. Stipendieansökan kan e-postas till Johan Videkorp, Pålsjögatan 21 F, 254 40 Helsingborg.


Webb producerad av Kamedia med easyWeb CMS