Skriv ut|Tipsa om sidan

2022-03-08

KTFs Årsmöte 2022

Årets årsmöte inledes med ett miniseminerium, Anna Tibblin från We Effect presenterade organisationen som finns i 20 länder. We Effect har samma namn i hela världen bytte till namnet 2013 från Kooperation utan gränser och är den största kooperativa biståndsorganisationen med fokus på rätten till mat. Hon tackade särskilt KTF för det stipendium som organisationen fått efter beslut på årsmötet 2021.

För första gången i KTFs historia valdes en kvinna till KTFs ordförande, Rosie Karlsson, projektledare på Konsumentföreningen Stockholm övertog ordförandeklubban från Johan Videkorp som efter 10 år som ordförande nu avgick. Läs mer om nya styrelsen och deras kontaktuppgifter under fliken Kontakta oss. 


Webb producerad av Kamedia med easyWeb CMS